De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartverzorging Zoetermeer

De beste uitvaartverzorging in Zoetermeer

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Zoetermeer? Bij Uitvaart 070 vindt u die persoonlijke aanpak die u aangenaam zult vinden. De persoonlijke touch waarmee u weet dat alles precies zo wordt geregeld als u had gewenst. Bent u iemand die niet lang meer te leven heeft en wilt u vast zoveel mogelijk regelen, om uw nabestaanden het werk uit handen te nemen? Of bent u net een naaste verloren en is het nu aan u om de uitvaart te regelen? Wat u ook wenst, het is aan ons om ervoor te zorgen dat er zo goed mogelijk naar uw wensen wordt gekeken.

 

Uitvaartverzorgers voor Zoetermeer

Als uitvaartverzorger voor Zoetermeer staan we altijd klaar om u verder te helpen. Om samen met u te kijken naar wat er precies mogelijk is op het gebied van het verzorgen van een uitvaart. Natuurlijk kunnen wij voor u een geheel traditionele uitvaart regelen, maar we staan ook klaar om voor u een eigentijdse aanpak te kiezen. We hebben standaard pakketten voor crematie en begrafenis klaarstaan, maar u kunt er ook voor kiezen om hier uw eigen wensen aan toe te voegen. We kunnen hierbij voor ieder budget een uitvaart regelen.

Meer weten over uitvaartverzorging in Zoetermeer?

Uitvaart 070 is weliswaar niet gevestigd in Zoetermeer, maar als u uitvaartverzorgers in Zoetermeer zoekt raden wij u toch aan contact met ons op te nemen. Bij ons bedrijf werken namelijk mensen die als geen ander weten wat er allemaal bij het regelen van een uitvaart komt kijken. We nemen u bij elke stap bij de hand. We weten dat het een moeilijke periode is waar u zich nu in bevindt, maar willen er alles aan doen dat u deze periode op zo mooi mogelijke manier af kunt sluiten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen. We zijn 24/7 te bereiken.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.