De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartverzorging Voorburg

Uitvaartverzorging in Voorburg

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in Voorburg en omstreken? Iemand die voor u een uitvaart kan organiseren zoals u deze wenst? Dan kunt u contact opnemen met Uitvaart 070. We zijn weliswaar gevestigd in Rijswijk, maar gaan graag aan de slag om ervoor te zorgen dat de uitvaart voor u of uw overleden naaste helemaal naar wens wordt uitgevoerd. We komen dan als uitvaartverzorging naar Voorburg toe om hier met u alle mogelijkheden eens door te nemen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan een kijkje op onze website, of neem gewoon even contact met ons op.

 

Uitvaartverzorgers in Voorburg

Als u op zoek bent naar uitvaartverzorgers in Voorburg die een uitvaart helemaal volgens uw wensen kunnen regelen, dan nodigen wij u van harte uit om eens te komen kijken bij wat we bij Uitvaart 070 allemaal te bieden hebben. U kunt bij ons kiezen voor een van de standaardpakketten die we op het gebied van crematie of begrafenis klaar hebben staan. We hebben pakketten voor elk budget, omdat we het graag mogelijk willen maken dat iedereen een mooie uitvaart kan krijgen. Als uitvaartverzorger voor Voorburg nemen we hierbij graag ook nog uw specifieke wensen met u door. We maken de uitvaart het liefste zo persoonlijk mogelijk voor u.

Neem contact met ons op voor uitvaartverzorging in Voorburg

We staan altijd klaar om u te helpen. U kunt 24/7 contact met ons opnemen, zodat u er op kunt rekenen dat u bij ons een uitvaart krijgt die aan al uw wensen voldoet. Het is ons doel om u op persoonlijke wijze afscheid te laten nemen. Er zijn hier heel wat mogelijkheden voor. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen om al uw vragen aan ons te stellen. Uitvaart 070 is de uitvaartverzorger voor Voorburg die altijd klaarstaat om uw vragen te beantwoorden, maar ook om u de steun te geven die u in deze moeilijke periode nodig heeft.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.