De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartverzorging Rijswijk

Alles op het gebied van uitvaartverzorging in Rijswijk

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in Rijswijk? Iemand die met een persoonlijke aanpak de perfecte uitvaart voor u wil organiseren? Neem dan vandaag nog contact op met Uitvaart 070. Onze mensen gaan samen met u bekijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van het regelen van een uitvaart. We willen u dan ook verzoeken gewoon eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over het regelen van een uitvaart. Als uitvaartverzorger in Rijswijk hebben we ruim 15 jaar ervaring met zowel crematies als begrafenissen. U kunt er bij ons dan ook op rekenen dat deze voor u geheel volgens wens verloopt.

 

De uitvaartverzorgers voor Rijswijk

Er zijn heel wat verschillende uitvaartverzorgers in Rijswijk en omstreken te vinden. Bij ons vindt u de persoonlijke aanpak die door onze klanten als heel prettig wordt ervaren. U kunt ons om te beginnen 24/7 bereiken als er een sterfgeval is. Voor ons begint de begeleiding dan op dat moment. We nemen met u door wat de mogelijkheden zijn op het gebied van een uitvaart. U kunt uiteraard kiezen voor crematie of begrafenis. Voor allebei hebben we meerdere verschillende pakketten klaarstaan. Zo kunt u heel eenvoudig een pakket kiezen dat helemaal op uw persoonlijke budget is afgestemd.

Neem contact op met onze uitvaartverzorger voor Rijswijk

Het is belangrijk om een uitvaart zo goed mogelijk te laten regelen. Per slot van rekening is het zo dat dit de laatste keer is dat u afscheid kunt nemen van iemand die u dierbaar is geweest. Wij begrijpen wat voor emoties er komen kijken in deze periode en zijn voor u dan ook de nuchtere persoon die u bijstaat en alles naar uw wensen regelt. Op onze website vindt u hier meer informatie over, u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.