De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartverzorging Leidschendam

Uitvaartverzorging in Leidschendam

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in Leidschendam? Dan raden wij u aan om hier vandaag nog contact over op te nemen met Uitvaart 070. Wij zijn namelijk 24/7 beschikbaar. U vindt bij ons een persoonlijke service, waarbij u er op kunt rekenen dat u altijd te maken heeft met dezelfde contactpersoon. Een persoon die precies weet wat uw wensen zijn en die er dan ook graag voor zorgt dat u straks helemaal op de hoogte bent van wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart. Bij ons vindt u een uitvaart voor elk budget, zodat ook mensen met een kleiner budget een mooie uitvaart kunnen laten regelen.

 

De uitvaartverzorger voor Leidschendam

U bent op zoek naar uitvaartverzorging in Leidschendam? Bij Uitvaart 070 bent u dan aan het juiste adres. We zijn zelf weliswaar niet gevestigd in Leidschendam, maar kunnen wel bij u langskomen in uw stad, of bij een uitvaartcentrum in uw regio een mooie uitvaart regelen. We zijn een jong bedrijf dat een uitvaart verzorgt op geheel eigentijdse wijze. U kunt er hierbij natuurlijk altijd voor kiezen om een traditionele uitvaart te laten regelen, maar het is ook mogelijk om hier moderne elementen of specifieke wensen aan toe te voegen. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Contact opnemen met uitvaartverzorgers voor Leidschendam

We vinden het belangrijk dat u straks de uitvaart heeft waar u op hoopt. Bent u iemand die niet lang meer te leven heeft en wilt u zelf al zoveel mogelijk regelen? Of is er een naaste overleden en wilt u nu graag dat deze persoon een mooi, waardig afscheid krijgt? Wat uw wens ook is, bij ons kunt u er altijd op rekenen dat er een uitvaart wordt georganiseerd zoals u dat wenst. Het is ons doel om als uitvaartverzorger in Leidschendam u deze mogelijkheid te bieden.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.