De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartverzorging Den Haag

Uitvaartverzorging in Den Haag

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in Den Haag? Een expert op het gebied van uitvaartverzorging, die alles in het werk zal stellen om ervoor te zorgen dat er een mooie uitvaart geregeld wordt? Een uitvaart die daarbij ook nog eens aan al uw wensen voldoet? Een uitvaart voor elk budget dat maar beschikbaar is? Bij Uitvaart 070, uitvaartverzorging voor Den Haag en omstreken, bent u dan aan het juiste adres. We vertellen u hierbij graag meer over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Als uitvaartverzorgers voor Den Haag en omstreken staan we altijd voor u klaar.

 

U zoekt een uitvaartverzorger in Den Haag?

Indien u een uitvaartverzorger in Den Haag zoekt, dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Uitvaart 070. We zijn dan weliswaar niet gevestigd in Den Haag, maar weten wel alles van de mogelijkheden die u heeft in deze stad. We kennen de begraafplaatsen en hebben goede contacten met de uitvaartcentra. Heeft u dan ook een specifiek uitvaartcentrum in Den Haag in gedachten, dan zorgen wij ervoor dat dit voor u geregeld wordt. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we gelijk alle wensen die u maar kunt hebben met u doornemen!

Contact opnemen met onze uitvaartverzorgers voor Den Haag

Het is goed om eens contact op te nemen met onze uitvaartverzorgers voor Den Haag als u wilt dat er een mooie uitvaart wordt geregeld. Bent u zelf iemand die niet lang meer te leven heeft, maar wilt u toch al zelf zoveel mogelijk regelen? Of is er een naaste overleden en is het nu aan u om de begrafenis of crematie te regelen? Wij nemen u bij elke stap in het proces bij de hand, om er zo voor te zorgen dat het een uitvaart wordt die aan al uw wensen voldoet.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.