De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartverzorging Delft

Uitvaartverzorging in Delft

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorging in Delft? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Bij Uitvaart 070 vindt u namelijk een persoonlijke, eigentijdse aanpak als het aankomt op het regelen van een uitvaart. We vinden het belangrijk dat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen van uw naaste. Neem dan ook even een kijkje bij onze verschillende pakketten om te zien wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard kunt u er voor kiezen om aan een van onze standaardpakketten uw eigen wensen toe te voegen, om het afscheid helemaal persoonlijk te maken.

 

De uitvaartverzorger voor Delft

Bij het verzorgen van een uitvaart komt nogal wat kijken. Dit komt dan ook nog eens bovenop de vele emoties die komen kijken bij het overlijden van de persoon die u zo na heeft gestaan. Het is dan goed als er een nuchter iemand in uw hoek staat die het overzicht behoudt. Iemand die veel ervaring heeft met het regelen van uitvaarten en die altijd voor u klaarstaat. U heeft bij ons ook altijd te maken met dezelfde contactpersoon. Iemand die dan ook weet wat uw wensen zijn en er hard voor wil werken om deze wensen zo goed mogelijk uit te laten komen.

Meer weten over uitvaartverzorgers voor Delft?

Er zijn heel wat uitvaartverzorgers in Delft te vinden. Toch raden wij u aan om contact op te nemen met Uitvaart 070 als u een persoonlijke, betrokken uitvaartverzorger in wil schakelen voor uw uitvaart. U kunt contact met ons opnemen als u zelf weet dat u niet lang meer te leven heeft maar wel graag uw nabestaanden nog wat zorgen uit handen wil nemen. Maar u bent bij ons ook aan het juiste adres als u iemand kwijt bent geraakt en deze persoon op een waardige manier gedag wilt zeggen.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.