De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartonderneming Zoetermeer

De uitvaartonderneming voor Zoetermeer

Bent u op zoek naar een uitvaartonderneming in Zoetermeer, waar mensen werken die graag de zorg voor uw uitvaart op zich nemen? Dan kunt u altijd even contact opnemen met Uitvaart 070. We hebben mensen in dienst die alles weten van het organiseren van een uitvaart en die hiermee graag voor u aan de slag gaan. We vinden het belangrijk om de uitvaart zo goed mogelijk te regelen, zodat u er met een goed gevoel op terug kunt krijgen. Het is per slot van rekening zo dat een uitvaart een laatste grote kans is om afscheid te nemen van iemand.

 

U zoekt een uitvaartondernemer?

Er zijn heel wat uitvaartondernemingen in Zoetermeer en omgeving te vinden. U vindt Uitvaart 070 in Rijswijk, maar we komen natuurlijk graag ook bij u langs om de mogelijkheden die wij te bieden hebben met ons door te nemen. We hebben bijvoorbeeld meerdere pakketten als het aankomt op een crematie, maar ook meerdere pakketten voor een begrafenis. Dit zijn standaardpakketten die al zeer compleet zijn. Hier kunt u wel nog even naar kijken en er uw eigen wensen aan toevoegen. Geen twee personen zijn hetzelfde, dat gaat natuurlijk ook op voor de uitvaarten die worden georganiseerd.

Meer weten over uitvaartondernemingen in Zoetermeer?

Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen. We komen graag bij u langs om al uw wensen met u door te nemen. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Dan kunt u ook even een kijkje komen nemen op onze website. Hier vindt u namelijk veel informatie over onze werkwijze. We zijn een jong bedrijf met een eigentijdse manier van uitvaarten organiseren. We kunnen voor u een traditionele uitvaart organiseren, maar u kunt er ook voor kiezen om afscheid te nemen op een andere manier, geheel hoe u dat in gedachten heeft.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.