De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartonderneming Voorburg

De uitvaartonderneming voor Voorburg

Bent u op zoek naar een uitvaartonderneming voor Voorburg? Een uitvaartondernemer die er samen met u voor wil zorgen dat er een mooie uitvaart wordt geregeld? Neem dan vandaag nog contact op met Uitvaart 070. Wij zijn 24/7 te bereiken en staan altijd klaar om u in deze moeilijke periode zo goed mogelijk te helpen. Wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart die wij voor u regelen? Ook op onze website vindt u hier meer informatie over. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een van onze pakketten te nemen, die u dan helemaal zelf aan uw eigen wensen aan kunt passen.

 

Uitvaartondernemingen voor Voorburg

Als u contact opneemt met een uitvaartonderneming bij Voorburg, dan is het belangrijk dat u hier een goed gevoel bij krijgt. Per slot van rekening is het zo dat een uitvaart een belangrijk moment is. Het is eigenlijk de laatste kans die u krijgt om afscheid te nemen van iemand die u lang dierbaar is geweest. Iemand die veel voor u heeft betekent en die u dan ook graag op een bijzondere manier loslaat. Bij Uitvaart 070 heeft u hier volop mogelijkheden toe. We nemen graag eens met u door wat voor mogelijkheden er op dit gebied allemaal te vinden zijn.

U zoekt een uitvaartonderneming in Voorburg?

Er zijn heel wat uitvaartondernemingen bij Voorburg in de buurt te vinden. U vindt ons in Rijswijk. We komen graag bij u langs om samen met u de zorg voor de uitvaart door te nemen. U kunt bij ons tegen elk budget een uitvaart laten organiseren. We raden u dan ook aan om gewoon eens bij ons te komen kijken om te zien wat er allemaal mogelijk is. Wij zorgen er graag voor dat het afscheid door u op eigen wijze vorm kan worden gegeven.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.