De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartonderneming Rijswijk

De uitvaartonderneming voor Rijswijk en omstreken

Bij Uitvaart 070 bent u aan het juiste adres als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u allemaal heeft bij een uitvaart. Heeft u niet lang meer te leven en wilt u graag zelf nog betrokken zijn bij het regelen van uw uitvaart? Bij ons is dat natuurlijk mogelijk. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat u de uitvaart krijgt die u voor ogen had. Maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen als uw naaste is overleden en het aan u is om een uitvaart te regelen. Hier komt veel werk bij kijken, werk dat wij u graag uit handen willen nemen. Per slot van rekening heeft u al genoeg aan uw hoofd in deze moeilijke periode.

 

Op zoek naar de juiste uitvaartondernemer?

Onze uitvaartonderneming in Rijswijk staat altijd klaar voor u. We vinden het belangrijk om het u mogelijk te maken deze uitvaart helemaal naar uw eigen wensen in te richten. Vandaar ook dat wij u aanraden om met ons contact op te nemen voor de uitvaart. We vinden bij Uitvaart 070 de persoonlijke aanpak heel belangrijk. Bij ons heeft u dan ook bijvoorbeeld alleen maar te maken met een enkel contactpersoon. Iemand die precies weet wat uw wensen zijn en die u er graag bij helpt om deze wensen ook zoveel mogelijk uit te laten komen.

Contact opnemen met onze uitvaartonderneming voor Rijswijk en omstreken

We hebben bij Uitvaart 070 meerdere verschillende pakketten voor u klaarstaan. Pakketten op het gebied van crematie en begrafenis. U kunt hierbij altijd even bekijken welk pakket het beste past bij uw persoonlijke wensen. Maar als u hier nog aanvullingen op wilt maken, dan is dat bij Uitvaart 070 altijd mogelijk. Maak een afspraak met ons om al deze mogelijkheden met ons door te nemen.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.