De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartonderneming Leidschendam

De uitvaartonderneming voor Leidschendam

Bent u op zoek naar een uitvaartonderneming in Leidschendam? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Uitvaart 070. We zijn dan wel niet in Leidschendam gevestigd, maar komen wel graag naar u toe om al onze mogelijkheden met u te bespreken. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw overleden naaste de uitvaart krijgt die hij of zij verdient. Maar als u zelf weet dat u niet lang meer te leven heeft kunt u natuurlijk ook altijd bij ons langskomen om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Op deze manier neemt u uw nabestaanden heel veel werk uit handen.

 

Uitvaartondernemingen voor Leidschendam en omstreken

U zoekt een uitvaartondernemer met een persoonlijke aanpak? Iemand die u helpt om een uitvaart te regelen die helemaal naar uw wensen is? Bij Uitvaart 070 heeft u altijd te maken met dezelfde contactpersoon. Iemand die precies weet wat uw wensen zijn en die er ook alles aan zal doen om deze wensen helemaal uit te laten komen. We nodigen u dan ook van harte uit om eens contact met ons op te nemen om uw wensen door te nemen. We hebben een aantal pakketten klaarstaan waar u uit kunt kiezen voor uw uitvaart. Maar aan deze pakketten kunt u dan wel persoonlijk toevoegen wat u maar wilt.

In contact komen met een uitvaartondernemer?

Als u uitvaartondernemingen in Leidschendam en omstreken met elkaar aan het vergelijken bent, dan kunt u het beste even contact opnemen met ons. We staan namelijk klaar om u te helpen met het maken van de beste keuze als het op een uitvaart aankomt. We vinden het heel belangrijk dat u afscheid kunt nemen op de manier die het beste bij u past. We ondersteunen u daarom bij de invulling van de uitvaart en laten u ook graag weten wat er allemaal mogelijk is op uitvaartgebied.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.