De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartonderneming Den Haag

De uitvaartonderneming in Den Haag

Bent u op zoek naar een uitvaartonderneming in Den Haag en omstreken? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Uitvaart 070 vindt u namelijk mensen die op geheel eigentijdse manier een uitvaart voor u kunnen verzorgen. U heeft bij het regelen van een uitvaart een groot aantal mogelijkheden. U kunt gaan voor een traditionele uitvaart, maar er zijn ook andere manieren om afscheid te nemen van iemand die u dierbaar was. Als uitvaartondernemer nemen we graag alle mogelijkheden op dit gebied eens met u door, zodat u er zeker van kunt zijn dat er straks een uitvaart wordt gehouden die aan al uw wensen voldoet.

 

Uitvaartondernemingen in Den Haag

Er zijn heel wat verschillende uitvaartondernemingen in Den Haag en omstreken te vinden. Bij Uitvaart 070 vindt u ervaring en een persoonlijke aanpak. We willen u alle zorgen uit handen nemen die om de hoek komen kijken bij het organiseren van een uitvaart. Bij ons heeft u ook te maken met een vast contactpersoon, die u bij het gehele proces zal begeleiden. Dit is een persoonlijke, vertrouwde aanpak die ervoor zorgt dat u straks mooi afscheid kunt nemen van iemand die u lang dierbaar is geweest.

Wat kan een uitvaartondernemer voor u betekenen?

Als u Uitvaart 070 inschakelt, dan kunt u er op rekenen dat uw uitvaart helemaal aan uw wensen gaat voldoen. We vinden het belangrijk om goed met u alle mogelijkheden op dit gebied door te nemen. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen en al uw vragen aan ons stellen. We zijn 24/7 bereikbaar. Samen met u maken we de keuze uit de pakketten die we beschikbaar hebben staan. Hier maken we dan in overleg met u aanpassingen aan die op uw persoonlijke wensen aansluiten.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.