De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartonderneming Delft

De uitvaartonderneming voor Delft

Bent u op zoek naar een uitvaartonderneming in Delft? Een uitvaartondernemer die ervaring heeft met het regelen van een uitvaart en die u graag helpt met het maken van de juiste keuzes? Er is bij het regelen van een uitvaart heel veel mogelijk, het is dan goed om het hier met iemand over te hebben die weet wat de verschillende opties zijn. Er zijn meerdere uitvaartondernemingen in Delft en omstreken, bij Uitvaart 070 vindt u jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak. Wij zetten dat stapje extra voor u en de overledene, om ervoor te zorgen dat de uitvaart helemaal volgens uw wensen verloopt.

 

Uitvaartondernemingen in Delft en omstreken

Als uitvaartondernemer weten we hoe moeilijk het is om afscheid te nemen. Dit maken we per slot van rekening praktisch dagelijks mee. We zien wat voor enorme impact dit heeft en willen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat nabestaanden zo goed mogelijk afscheid kunnen nemen. We hebben hier een aantal pakketten voor samengesteld, voor verschillende budgetten. U kunt dan zelf bekijken welk budget het beste op uw wensen en mogelijkheden aansluit. Het is daarbij altijd mogelijk om nog persoonlijke aanpassingen aan een van deze pakketten te maken. Per slot van rekening zijn geen twee personen hetzelfde, dan hoeven twee uitvaarten natuurlijk ook niet hetzelfde te zijn.

Meer weten over onze uitvaartonderneming voor Delft?

Indien u meer wilt weten over ons werk als uitvaartondernemer, dan kunt u hier natuurlijk altijd contact over opnemen met ons. Wellicht weet u van uzelf dat u niet lang meer te leven heeft en wilt u van tevoren graag alvast het een en ander vastleggen. Zo neemt u de nabestaanden al wat zorgen uit handen. Is er bij u een naaste overleden? We zijn dan 24/7 te bereiken om u bij te staan. Wij zorgen er graag voor dat bij de uitvaart u zoveel mogelijk werk uit handen wordt genomen.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.