De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartcentrum Zoetermeer

Het uitvaartcentrum voor Zoetermeer

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Zoetermeer? Is er een naaste overleden, of weet u zelf dat u niet lang meer te leven heeft? U kunt dan altijd even contact opnemen met Uitvaart 070. Wij staan klaar om u te helpen met het regelen van een uitvaart. Wij doen dit al ruim 15 jaar en hebben hier veel ervaring mee. We vinden het belangrijk om een uitvaart te regelen die helemaal aan uw wensen voldoet. Natuurlijk hebben wij een aantal mooie standaardpakketten klaarstaan, maar deze zijn ook nog eens helemaal aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

 

Meer weten over uitvaartcentra in Zoetermeer?

Indien u woonachtig bent in Zoetermeer, zult u wellicht willen dat de uitvaart ook in uw stad wordt geregeld. In Zoetermeer en omgeving zijn meerdere uitvaartcentra terug te vinden. Uitvaart 070 heeft goede contacten met uitvaartcentra in Zoetermeer, we kunnen dan ook samen met u bekijken wel uitvaartcentrum voor u de beste keuze is. Het gaat er hierbij eigenlijk altijd om dat het gevoel goed moet zijn… Per slot van rekening is een uitvaart iets waarmee u een overledene de laatste eer bewijst en waarmee u ook voor de laatste keer afscheid kunt nemen. Dan moet dat wel helemaal volgens uw wensen en die van de overledene worden geregeld.

U zoekt een uitvaartcentrum in Zoetermeer?

Laat ons samen met u bekijken welk uitvaartcentrum de beste keuze voor u is. We raden u daarbij aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u heeft. We vinden het belangrijk om het mensen mogelijk te maken een uitvaart helemaal zo te plannen als ze zelf in gedachten hadden. U heeft hier bij Uitvaart 070 altijd een vast contactpersoon voor, die samen met u gaat bekijken wat er allemaal mogelijk is.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.