De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartcentrum Voorburg

Uitvaartcentra in Voorburg

Als er een naaste is overleden, dan is het belangrijk om hier een goede uitvaart voor te regelen. Het is nu eenmaal zo dat u nog maar een keer de kans krijgt om afscheid te nemen, dan wilt u dit toch ook zo goed mogelijk doen? Bij Uitvaart 070 bent u dan aan het juiste adres. We zorgen dat er een mooie uitvaart in een uitvaartcentrum in Voorburg wordt geregeld. Uiteraard kunt u ons naast Voorburg ook nog in andere plekken in de regio inschakelen voor een uitvaart. We hebben hier meerdere pakketten voor klaarstaan, waarbij u de keuze hebt uit pakketten tegen verschillende soorten budgetten.

 

U bent op zoek naar uitvaartcentra in Voorburg

Is uw naaste overleden in Voorburg, dan wilt u waarschijnlijk dat er ook een van de uitvaartcentra in Voorburg wordt aangedaan voor de uitvaart. Uitvaart 070 heeft goede contacten met de uitvaartcentra in de regio en kan dan ook samen met u de juiste uitzoeken voor uw uitvaart. We komen ook graag een keer bij u langs om alle mogelijkheden die wij te bieden hebben door te nemen. Heden ten dage is er veel meer mogelijk bij een uitvaart dan vroeger. We kunnen uw uitvaart traditioneel en ingetogen houden, maar er zijn ook mogelijkheden om hier een andere insteek aan te geven.

Het juiste uitvaartcentrum in Voorburg

Indien u op zoek bent naar een uitvaartcentrum in Voorburg waar u de uitvaart kunt houden die u wenst, dan staan wij bij Uitvaart 070 klaar om met u de juiste keuze te maken. Bij ons vindt u persoonlijke aandacht en zorg, zowel voor uzelf als voor de overledene. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij ons als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij Uitvaart 070 precies heeft.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.