De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartcentrum Rijswijk

U zoekt een uitvaartcentrum in Rijswijk?

Er is een naaste overleden en u wilt graag een uitvaart regelen die bij deze persoon past? Of u voelt uw einde naderen en wilt hier nu zelf alvast een en ander voor regelen, zodat uw nabestaanden niet met alle zorgen komen te zitten? Dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Uitvaart 070. Bij onze uitvaartmaatschappij werken mensen die het belangrijk vinden om alles zo goed mogelijk te regelen. Die een persoonlijke aanpak gebruiken om u in deze moeilijke tijden zo goed mogelijk bij te staan. We willen u daarbij zoveel mogelijk van alle zorgen die er bij het regelen van een uitvaart komen kijken uit handen nemen.

 

Uitvaartcentra in Rijswijk

Er zijn heel wat verschillende uitvaartcentra te vinden in Rijswijk en omgeving. Indien u een uitvaartcentrum in Rijswijk wilt gebruiken als plaats voor de laatste eer aan de overledene, dan kunnen wij dit voor u regelen. We hebben goede contacten met de uitvaartcentra in uw regio en staan dan ook klaar om hier voor u mee aan de slag te gaan. U heeft dan bij ons te maken met een vast contactpersoon, die u bij het gehele proces bij zal staan. We vinden het belangrijk dat de aanpak zo persoonlijk mogelijk is, omdat dit toch een periode is waarin er heel veel op u af zal komen.

Een uitvaart in een uitvaartcentrum in Rijswijk

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u bij Uitvaart 070 te bieden hebben? Dan raden wij u aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons. We komen dan bij u langs om met u door te nemen wat voor opties u allemaal heeft bij de uitvaart. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een van onze pakketten te nemen, die voor verschillende budgetten beschikbaar zijn, maar deze pakketten kunt u dan ook nog eens helemaal aan uw eigen wensen aanpassen.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.