De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartcentrum Leidschendam

Het uitvaartcentrum voor Leidschendam

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Leidschendam? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Uitvaart 070. We hebben alle mogelijke opties op het gebied van een mooie, stemmige uitvaart voor u klaarstaan. Maar, we zijn een eigentijds bedrijf, dus u kunt ook voor een andere sfeer en stijl bij de uitvaart gaan. Er is bij een uitvaart heel veel mogelijk, wij gaan graag eens met u om tafel zitten om deze mogelijkheden allemaal met u door te nemen. Is er een naaste overleden en wilt u een perfecte uitvaart regelen? Wij komen dan graag bij u langs.

 

Uitvaartcentra in Leidschendam

Uitvaart 070 is een jong bedrijf dat al heel wat uitvaarten in uw regio heeft geregeld. We hebben hiervoor al heel wat verschillende uitvaartcentra in Leidschendam en omstreken aangedaan. Heeft u voor de uitvaart ook een uitvaartcentrum in Leidschendam op het oog? Dan gaan wij regelen dat de begrafenis of crematie zonder problemen hier ook wordt geregeld. Wilt u meer weten over wat er op dit gebied allemaal mogelijk is? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons. We nemen dan met u alle verschillende pakketten door die wij voor u klaar hebben staan.

De uitvaart bij een uitvaartcentrum in Leidschendam

We vinden het belangrijk om u de uitvaart te kunnen bieden die u wenst, of die de overledene zelf voor ogen had. Bij ons heeft u te maken met een vast contactpersoon, dat luistert naar uw wensen en dat daarbij ook zorgt voor een invulling zoals u die wenst. We vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk, zowel voor u als voor de overledene. We willen er dan ook graag voor zorgen dat u op geheel eigen wijze afscheid kunt nemen van de persoon die u zo dierbaar was.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.