De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartcentrum Den Haag

Het uitvaartcentrum voor Den Haag

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Den Haag voor een mooie uitvaart? Als er een dierbare is overleden en het valt aan u om de uitvaart te regelen, dan wilt u dat natuurlijk zo goed mogelijk doen. Per slot van rekening is het zo dat u maar een keer de kans krijgt om voor de laatste keer afscheid te nemen. Wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is bij Uitvaart 070? Dan kunt u altijd even een kijkje komen nemen op onze website. Hier vindt u uitgebreide informatie over wat er bij ons allemaal mogelijk is. U kunt hier natuurlijk ook altijd even contact met ons over opnemen.

 

De juiste uitvaartcentra in Den Haag

Er zijn in Den Haag en de regio er omheen heel wat verschillende uitvaartcentra te vinden. Het is dan goed om met een specialist op dit gebied te bekijken welk uitvaartcentrum in Den Haag het beste voelt. Wellicht had de overledene zelf al een voorkeur? En wellicht bent u zelf de persoon die binnenkort komt te overlijden en wilt u de keuze voor een uitvaartcentrum in Den Haag zelf al van tevoren regelen? Dit is bij ons uiteraard allemaal mogelijk. U kunt bij ons ook gratis uw laatste wens al neerleggen. Zo neemt u uw nabestaanden al een deel van de zorgen die bij het regelen van een uitvaart om de hoek komen kijken uit handen.

Het perfecte uitvaartcentrum in Den Haag

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over het regelen van een uitvaart in Den Haag. We staan bij Uitvaart 070 24/7 voor u klaar. U kunt altijd even een afspraak met ons maken. We komen dan met u langs om alles goed met u door te spreken. U heeft bij ons de keuze uit een aantal verschillende pakketten, voor alle soorten budgetten. Uiteraard is het dan nog wel mogelijk om aan een pakket uw eigen persoonlijke wensen, of die van de overledene, toe te voegen.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.