De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartcentrum Delft

Het uitvaartcentrum voor Delft

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Delft en omstreken? Neem dan vandaag nog een kijkje bij de mogelijkheden die Uitvaart 070 u te bieden heeft. Bij ons bedrijf bent u aan het juiste adres voor een persoonlijke aanpak, die er helemaal op is gericht ervoor te zorgen dat uw uitvaart zo goed mogelijk wordt geregeld. Uitvaart 070 is een uitvaartcentrum voor Delft en omstreken dat alles op een eigentijdse manier aanpakt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om de uitvaart op de traditionele manier aan te pakken, maar we bieden u daarnaast ook nog een groot aantal andere mogelijkheden.

 

Uitvaartcentra in Delft

Ons bedrijf verzorgt al ruim 15 jaar uitvaarten in uw regio. Deze zijn zeer betaalbaar, waarbij we voor elk budget wel een pakket hebben klaarstaan. Pakketten waarin al veel geregeld is, maar waar u dan ook nog uw eigen persoonlijke wensen aan toe kunt voegen. Bij ons heeft u daarbij altijd een vast contactpersoon, zodat u niet steeds weer opnieuw uw wensen kenbaar hoeft te maken. Dit is de persoonlijke aanpak die wij zo belangrijk vinden. Per slot van rekening is het zo dat u in deze zware tijden veel aan uw hoofd heeft. Wij willen u de zorgen met betrekking tot de uitvaart zoveel mogelijk besparen.

Een aanbod aan uitvaartcentra in Delft

U wilt de uitvaart in een uitvaartcentrum in Delft laten gebeuren? Dit kunnen wij voor u regelen. Wij hebben goede contacten met de uitvaartcentra in uw regio en staan dan ook klaar om ervoor te zorgen dat u een mooie uitvaart kunt regelen in het centrum van uw keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak met ons te maken. We gaan dan samen met u bekijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van een uitvaart in Delft.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.