De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartbegeleiding Den Haag

Uitvaartbegeleiding in Den Haag

Heeft u een naaste verloren en bent u de aangewezen persoon om de uitvaart te regelen? Indien het hier om een uitvaart in de regio Den Haag gaat, dan nodigen wij u van harte uit om eens contact op te nemen met Uitvaart 070. Bij ons vindt u namelijk uitvaartbegeleiding voor Den Haag waar u kunt rekenen op een persoonlijke aanpak. Bij ons bent u daarbij ook nog eens verzekerd van een vast contactpersoon, zodat u niet steeds weer opnieuw uit hoeft te leggen wat uw wensen zijn. Neem gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij komen ook graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

 

U zoekt uitvaartbegeleiders in Den Haag

Er zijn heel wat uitvaartbegeleiders in Den Haag te vinden. Toch raden wij u aan om eens te komen kijken bij de mogelijkheden die Uitvaart 070 u te bieden heeft. Wij hebben namelijk veel ervaring op het gebied van uitvaarten regelen. U heeft de keuze uit een aantal pakketten, zowel voor crematies als begrafenissen. We hebben een pakket voor elk budget, zodat het voor iedereen mogelijk is om een mooie uitvaart voor een overleden naaste te regelen. We hebben op onze website een overzicht klaarstaan van deze pakketten, dat u op uw gemak even door kunt nemen. Uiteraard is het altijd mogelijk om aan een pakket uw eigen wensen toe te voegen.

De uitvaartbegeleider voor Den Haag

Als het op uitvaartbegeleiding in Den Haag aankomt kunt u er op rekenen dat wij veel ervaring hebben. We hebben een eigentijdse manier van aanpak voor het verzorgen van een uitvaart. Samen met u willen we op zo goed mogelijke manier invulling geven aan de uitvaart, zodat het echt een afscheid wordt dat past bij de persoon die is overleden. Per slot van rekening is dit de laatste keer dat u iets kunt doen voor deze persoon, wij helpen u met onze uitvaartbegeleiding in Den Haag om het allemaal perfect te regelen.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.