De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaartbegeleiding Delft

Uitvaartbegeleiding in Delft en omstreken

Bent u op zoek naar een goede uitvaartbegeleider in Delft? Neem dan eens een kijkje op de website van Uitvaart 070. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een uitvaart die helemaal volgens uw wensen wordt uitgevoerd. We hebben veel ervaring als uitvaartbegeleider in Delft en staan dan ook altijd klaar om u advies te geven over hoe de uitvaart die u wilt laten regelen. Er zijn veel mogelijkheden bij een uitvaart, die u bij ons helemaal aan uw persoonlijke wensen aan kunt passen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om alle mogelijkheden met ons door te nemen.

 

Uitvaartbegeleiders in Delft

Bent u uitvaartbegeleiders in Delft met elkaar aan het vergelijken? Dan hopen we dat u ons bedrijf ook in de vergelijking mee wilt nemen. We zijn weliswaar niet in Delft gevestigd, maar komen graag naar u toe om toch alle mogelijkheden met u door te nemen. Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak. Het is al moeilijk genoeg allemaal, aangezien u zich toch in een periode van rouw bevindt, wij nemen u graag alle zorgen over de uitvaart uit handen. Wilt u hier meer over weten? Kom dan eens kijken op onze website voor meer informatie.

Meer weten over uitvaartbegeleiding in Delft?

Indien u meer wilt weten over wat een uitvaartbegeleider in Delft allemaal voor u kan doen, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We komen dan bij u langs om met u door te nemen hoe u de uitvaart het liefste geregeld ziet. We hebben meerdere pakketten klaarstaan, tegen verschillende budgetten. We hebben voor elk budget wel een mogelijkheid. Uiteraard is het mogelijk om uw eigen wensen en ideeen kenbaar te maken, zodat wij deze nog aan de uitvaart toe kunnen voegen.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.