De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaart Zoetermeer

Een uitvaart in Zoetermeer regelen

Bent u woonachtig in Zoetermeer of een van de omliggende plaatsen en heeft u een uitvaartorganisatie nodig om een uitvaart voor u te organiseren? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Uitvaart 070. Wij zijn een jonge uitvaartorganisatie die de zaken op geheel eigentijdse wijze aanpakt. U kunt wel van ons verwachten dat u de best mogelijke service krijgt. We vinden het per slot van rekening heel belangrijk dat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen van iemand die u na aan het hart lag. Hier vertellen we u graag meer over in een persoonlijk gesprek.

 

Wilt u een uitvaart laten regelen in Zoetermeer?

Een uitvaart regelen in Zoetermeer is iets wat wij graag voor u doen. Wij zorgen er graag voor dat u afscheid kunt nemen op de manier die het beste bij u past. We ondersteunen u bij het invullen van de uitvaart en geven u informatie over de vele verschillende mogelijkheden die u heeft op uitvaartgebied. We hebben meerdere verschillende pakketten voor u klaarstaan waar u uit kunt kiezen. Echter heeft u binnen deze pakketten wel de mogelijkheid om uw eigen wensen en ideeen naar voren te brengen. Zo kunt u helemaal voor een uitvaart in Zoetermeer gaan die op uw wensen aansluit.

Wilt u een uitvaart laten regelen in Zoetermeer?

Neem vandaag nog even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We zijn hier 24/7 voor te bereiken en staan zodoende altijd voor u klaar. We hebben pakketten voor elk budget. Dit zijn vaste prijzen, waarbij u niet bang hoeft te zijn dat hier onverwacht nog extra kosten bij komen. Op onze website vindt u meer informatie over onze uitvaartmaatschappij en over de verschillende pakketten. U kunt natuurlijk ook even bellen om een afspraak met ons te maken.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.