De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaart Voorburg

Een uitvaart in Voorburg

Bent u op zoek naar een uitvaartmaatschappij die voor u een uitvaart in Voorburg kan regelen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Uitvaart 070. We hebben mensen klaarstaan die als geen ander weten wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een uitvaart. We vinden het belangrijk om samen met u te bekijken wat uw wensen zijn, of de wensen van de overledene. U heeft per slot van rekening maar een keer de kans om afscheid te nemen, dan is het goed om dit ook helemaal naar uw persoonlijke wensen te doen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

 

Wilt u een uitvaart laten regelen in Voorburg?

Een uitvaart regelen in Voorburg? Neem hiervoor vandaag nog contact met ons op. U kunt ons hiervoor 24/7 bereiken. Ons bedrijf is een jonge uitvaartorganisatie, die inmiddels zo’n 15 jaar uitvaarten organiseert. Een uitvaart regelen in Voorburg is iets wat wij al vaak hebben gedaan. Als u met ons in contact komt, dan krijgt u een contactpersoon toegewezen die u bij het gehele proces zal ondersteunen. U hoeft er zodoende niet bang voor te zijn dat er meerdere verschillende personen met de uitvaart bezig zijn en dat er dan misschien misverstanden ontstaan.

Meer weten over een uitvaart in Voorburg?

Laat ons de uitvaart regelen in Voorburg als u er zeker van wilt zijn dat dit helemaal perfect gebeurt. Wij weten hoe belangrijk het is voor mensen om op een goede manier afscheid te kunnen nemen van hun naasten. Vandaar ook dat wij veel tijd en aandacht besteden om dit zo goed mogelijk voor u te kunnen regelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen op onze website. Maar u kunt er ook voor kiezen om ons uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek bij u thuis. Dan nemen we gelijk alles door wat bij een uitvaart laten regelen in Voorburg allemaal komt kijken.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.