De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaart Rijswijk

Een uitvaart regelen in Rijswijk

Bent u op zoek naar een uitvaartorganisatie in Rijswijk? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Uitvaart 070. Bij ons vindt u mensen die veel ervaring hebben met een uitvaart regelen in Rijswijk, die daarbij graag eens met u om tafel gaan zitten om uw wensen met u door te nemen, Het is per slot van rekening zo dat er bij het overlijden van een naaste veel om de hoek komt kijken. We raden u dan aan om hier een ervaren partij voor in te schakelen. Een uitvaartorganisatie in Rijswijk waar mensen werken die gaan voor de persoonlijke aanpak en die u bij elke stap in het proces bij de hand nemen.

 

Wilt u een uitvaart laten regelen in Rijswijk?

Wilt u een uitvaart regelen in Rijswijk? Bij Uitvaart 070 vindt u een jonge, eigentijdse onderneming die al meer dan 15 jaar betaalbare en waardige uitvaarten regelt vanuit Rijswijk. Bij ons heeft u altijd een vast contactpersoon, die er klaar voor staat om naar uw wensen en ideeen te luisteren. Op die manier krijgt u echt een uitvaart die bij u of een overleden naaste past. Als wij een uitvaart regelen in Rijswijk, dan zorgen wij ervoor dat deze precies zo is als u dat wilt. We hebben meerdere verschillende pakketten voor u klaarstaan, welke wij geheel aan uw eigen wensen kunnen aanpassen.

Meer weten over een uitvaart in Rijswijk?

Als u meer wilt weten over een uitvaart in Rijswijk, dan horen wij graag van u. We staan klaar om deze geheel professioneel voor u te regelen, daarbij altijd uw wensen voorop houdend. Wij vinden dat persoonlijke aandacht een groot goed is. Samen met een team van collega-uitvaartverzorgenden regelen wij een uitvaart voor u waarmee u op een goede manier afscheid kunt nemen. We ontzorgen u hierbij volledig. Per slot van rekening heeft u bij een uitvaart al meer dan genoeg aan uw hoofd. We staan altijd klaar om uw vragen over onze diensten te beantwoorden.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.