De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaart Leidschendam

Een uitvaart in Leidschendam regelen

Is er een naaste overleden en bent u nu op zoek naar een uitvaartmaatschappij die voor u een uitvaart in Leidschendam kan regelen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Uitvaart 070. We hebben namelijk mensen klaarstaan die alles weten wat er bij het organiseren van een uitvaart allemaal komt kijken. We gaan graag even met u om tafel zitten om onze verschillende pakketten met u door te nemen, zodat u precies weet wat er bij een crematie allemaal mogelijk is. Een uitvaart laten regelen in Leidschendam? Neem hiervoor contact op met Uitvaart 070.

 

Wilt u een uitvaart regelen in Leidschendam?

Bij Uitvaart 070 werken mensen die veel ervaring hebben met het regelen van een uitvaart. U heeft bij ons de keuze uit meerdere verschillende pakketten, op het gebied van een crematie en een begrafenis. We hebben pakketten binnen elk budget voor u klaarstaan. Dit zijn zorgvuldig samengestelde pakketten, waarbij het natuurlijk wel mogelijk is om hier uw eigen ideeen en wensen aan toe te voegen. Geen twee personen zijn namelijk hetzelfde, dat moet ook opgaan bij de crematie of begrafenis. Wij luisteren naar uw wensen en helpen daarbij graag om een afscheid te maken dat het beste past.

Meer weten over een uitvaart in Leidschendam?

Als u meer wilt weten over een uitvaart regelen in Leidschendam, dan raden wij u aan om hier eens contact over op te nemen met ons. We staan altijd klaar om al uw vragen over dit onderwerp te beantwoorden. U kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen op onze website om te zien wat er bij Uitvaart 070 allemaal mogelijk is. Wij vinden persoonlijke aandacht voor de overledene en de nabestaanden heel belangrijk, dat is dan ook precies wat u bij ons kunt verwachten.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.