De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaart Den Haag

Een uitvaart regelen in Den Haag

Bent u op zoek naar een uitvaartmaatschappij in Den Haag en omstreken? Bij Uitvaart 070 bent u aan het juiste adres voor een uitvaart die helemaal naar uw wensen is geregeld. We hebben mensen in dienst die precies weten wat er bij een uitvaart allemaal mogelijk is en die u van alle opties op de hoogte brengen. En uitvaart regelen in Den Haag is iets waar wij veel ervaring mee hebben. U bent bij ons voor elk budget aan het juiste adres. We hebben meerdere pakketten klaarstaan voor crematies en begrafenissen, die wij altijd helemaal voor u kunnen aanpassen aan uw eigen wensen.

 

Wilt u door ons een uitvaart laten regelen in Den Haag?

Het is goed om alle mogelijkheden te kennen die er zijn als u een uitvaart gaat laten regelen. Bij Uitvaart 070 staan we klaar om u helemaal op de hoogte te brengen van alle opties. We kunnen ons goed voorstellen dat uw overleden naaste specifieke wensen had bij zijn of haar uitvaart. Dan is het goed om hier te proberen zo nauwgezet mogelijk aan te voldoen. Onze medewerkers gaan samen met u bekijken of alle wensen en ideeen uitgevoerd kunnen worden. Zo zorgen wij ervoor dat u met die uitvaart in Den Haag op de best mogelijke manier afscheid kunt nemen.

Afscheid nemen met Uitvaart 070

Een uitvaart laten regelen in Den Haag? Wij kennen alle plekken waar u de uitvaart kunt laten voltrekken. Samen met u bekijken we welke begraafplaats of uitvaartcentrum het beste op uw wensen aansluit. Wij zorgen er graag voor dat die uitvaart in Den Haag de perfecte manier is om afscheid te nemen van uw naaste. Wij ontzorgen u daarbij volledig, zodat u uzelf geen zorgen hoeft te maken of alles op deze droevige maar bijzondere dag goed geregeld is.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.