De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Uitvaart Delft

Een uitvaart laten regelen in Delft

Bent u op zoek naar een uitvaartmaatschappij die voor u een uitvaart in Delft kan regelen? Dan nodigen wij u van harte uit om eens contact op te nemen met Uitvaart 070. Ons bedrijf heeft mensen in dienst die graag met u om tafel gaan om te bekijken hoe wij de uitvaart van uw naaste zo goed mogelijk kunnen regelen. Een uitvaart regelen in Delft is iets waar wij veel ervaring mee hebben. We kennen de locaties in Delft waar een uitvaart kan worden gehouden, alsmede de begraafplaatsen in deze stad. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

 

Wilt u een uitvaart regelen in Delft?

Een uitvaart regelen in Delft is iets waar wij veel ervaring mee hebben. We nemen uw persoonlijke wensen met u door en staan klaar om ervoor te zorgen dat u een uitvaart kunt regelen in Delft die helemaal is zoals u dat voor ogen had. We hebben hier in ons assortiment een aantal verschillende pakketten voor. Deze pakketten vallen binnen bepaalde budgetten, zodat u er niet bang voor hoeft te zijn dat wij buiten uw mogelijkheden vallen. Meer weten over een bepaald onderdeel van de uitvaart, of heeft u wensen en ideeen waarvan u graag ziet dat deze ook gerealiseerd worden? Geen probleem, we staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Meer weten over een uitvaart in Delft?

Wilt u een uitvaart regelen in Delft en bent u benieuwd wat Uitvaart 070 hiervoor allemaal voor u kan betekenen? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen met het organiseren van een uitvaart in Delft op maat. Als u door ons uw uitvaart gaat laten regelen in Delft, dan kunt u er op rekenen dat wij ervoor zorgen dat u op de best mogelijke manier afscheid kunt nemen van uw dierbare naaste.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.