De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Stervensbegeleiding Den Haag

Stervensbegeleiding in Den Haag

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van stervensbegeleiding in Den Haag? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Uitvaart 070. Bij onze uitvaartmaatschappij werken mensen die ook als stervensbegeleider in Den Haag actief kunnen zijn. Wij zorgen ervoor dat het sterven van uw naaste zo goed mogelijk wordt begeleid. Dit is een belangrijke fase in een leven, die dan ook helemaal tot in de details goed geregeld moet zijn. We gaan hier graag eens met u over om tafel zitten, om alle wensen die u op dit gebied heeft nog eens met u door te nemen.

 

Stervensbegeleiders in Den Haag

We vinden het belangrijk om zo goed mogelijk werk te leveren. Per slot van rekening hebben wij een belangrijke functie, die een grote rol speelt bij het afscheid nemen. Als u op een goede manier afscheid wil kunnen nemen, dan moet er toch gezorgd worden dat er mensen klaarstaan die hierbij goed naar u luisteren. Als stervensbegeleider in Den Haag zorgen wij ervoor dat naar al uw wensen en ideeen wordt gekeken. We kunnen dan ook met u doornemen hoe u wilt dat er na het overlijden verder wordt gegaan. Een crematie? Of toch een begrafenis? Wij hebben hiervoor meerdere pakketten klaarstaan.

De stervensbegeleider voor Den Haag

We vinden het belangrijk om er te zijn voor mensen. Dit is ons werk, maar ook onze passie. Vooral aan het einde van een leven is een goede begeleiding hard nodig. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen om met ons door te spreken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van stervensbegeleiding. U kunt ook even een kijkje op onze website nemen om te zien wat hier allemaal aan informatie over Uitvaart 070 te vinden is. Vragen? We zijn telefonisch of per mail bereikbaar en schuiven ook graag een keer bij u aan voor een persoonlijk gesprek.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.