De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Crematie Zoetermeer

Een crematie in Zoetermeer laten regelen

Bent u op zoek naar een uitvaartorganisatie die voor u een crematie in Zoetermeer kan regelen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Uitvaart 070. Onze organisatie kan voor u een crematie regelen in Zoetermeer die voor u de perfecte manier is om afscheid te nemen van uw dierbare. Een crematie laten regelen in Zoetermeer door Uitvaart 070 is een garantie voor u dat deze helemaal naar uw wensen wordt geregeld. Per slot van rekening zijn geen twee mensen helemaal hetzelfde, waarom zouden twee crematies dan wel helemaal hetzelfde zijn?

 

Wilt u een crematie laten regelen in Zoetermeer?

We vinden het belangrijk om u de mogelijkheid te geven uw wensen kenbaar te maken als het op een crematie aankomt. We hebben meerdere pakketten klaarstaan waar u uit kunt kiezen. Dit zijn pakketten voor elk budget. Standaardpakketten, maar wel altijd uit te breiden met uw eigen wensen. Bij ons heeft u daarbij altijd te maken met dezelfde contactpersoon. Met andere woorden: u hoeft niet iedere keer opnieuw uit te leggen hoe u graag de crematie geregeld wilt zien. We vinden het belangrijk om alles op deze manier zo persoonlijk mogelijk voor u te regelen.

Meer weten over een crematie in Zoetermeer?

Een crematie regelen in Zoetermeer is iets wat wij graag voor u doen. We hebben ervaren mensen klaarstaan, die op een eigentijdse manier zorgen dat uw crematie helemaal perfect wordt geregeld. Neem een kijkje op onze website om te bekijken welke pakketten wij voor u klaar hebben staan en wat deze precies inhouden. In een persoonlijk gesprek gaan we dan met u bekijken hoe u de crematie aan uw eigen wensen aangepast wilt hebben. Wij luisteren naar al uw ideeen en wensen en zorgen er zo voor dat we op uw eigen manier invulling geven aan het afscheid. Een crematie laten regelen in Zoetermeer doet u bij Uitvaart 070.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.