De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Crematie Voorburg

Een crematie in Voorburg laten regelen

Is er een naaste overleden en is het nu aan u om hier de crematie voor te organiseren? Dan komt er heel wat werk op u af. Een zware dobber, zeker ook omdat u op dit moment ook in de rouw bent voor de dierbare die er nu niet meer is. Het is dan ook goed om een uitvaartonderneming in te schakelen om u het werk zoveel mogelijk uit handen te nemen. Voor een crematie in Voorburg en omstreken neemt u simpelweg contact op met Uitvaart 070. We hebben veel ervaring met het regelen van uitvaarten en willen er graag voor zorgen dat de crematie van uw naaste ook helemaal volgens wens verloopt.

 

Een crematie regelen in Voorburg

Wilt u een crematie laten regelen in Voorburg door een bedrijf waar men niet alleen verstand van zaken heeft, maar waar men ook echt naar u luistert? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. U vindt hier een schat aan informatie over ons bedrijf, maar ook over de verschillende pakketten die wij u te bieden hebben. Is er een onderwerp waar u meer over wilt weten? Geen probleem, dan kunt u uw vragen natuurlijk altijd op ons afsturen. Wij zorgen ervoor dat de crematie helemaal volgens uw wensen, alsmede de wensen van de overledene, wordt georganiseerd.

Meer weten over een crematie in Voorburg?

Wilt u dat wij uw crematie regelen in Voorburg? Neem dan vandaag nog contact met ons op met al uw vragen. U kunt ons uw crematie laten regelen in Voorburg, waarbij u er op kunt rekenen dat wij een crematie regelen die binnen uw budget valt. We hebben voor elk budget een pakket klaarstaan. Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende pakketten. Let er daarbij wel op dat u elk pakket helemaal kunt aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.