De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Crematie Rijswijk

Een crematie in Rijswijk

Bent u op zoek naar een uitvaartmaatschappij die een crematie in Rijswijk voor u kan organiseren? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. U vindt dit namelijk bij Uitvaart 070. Ons bedrijf heeft mensen in dienst die graag voor u aan de slag gaan. Het is bij een crematie regelen in Rijswijk heel belangrijk om hier goed de tijd voor te nemen. Per slot van rekening is een crematie min of meer het laatste wat u voor uw dierbare kunt doen, dan wilt u toch ook graag dat alles helemaal perfect wordt geregeld? Wij gaan hier graag mee aan de slag, zodat u met een tevreden gevoel op de crematie van uw dierbare terug kunt kijken.

 

Een crematie laten regelen in Rijswijk

Een crematie regelen in Rijswijk? Bij Uitvaart 070 hebben we hier heel wat jaartjes ervaring mee. Toch zijn wij een jong bedrijf, dat een eigentijdse manier heeft als het op het regelen van een uitvaart aankomt. We bieden u een aantal verschillende pakketten aan, die op meerdere verschillende budgetten zijn afgestemd. Uiteraard is het daarbij ook mogelijk om een pakket helemaal aan uw eigen wensen aan te passen. Per slot van rekening is geen enkel persoon hetzelfde en heeft iedereen als het op een crematie aankomt zo zijn of haar eigen wensen. Wij spelen hier graag voor u op in.

Wilt u een crematie laten regelen in Rijswijk?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, dan hoeft u hiervoor alleen maar even contact op te nemen met Uitvaart 070. We staan klaar om u te helpen met een crematie regelen in Rijswijk. Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten en pakketten, maar u kunt ook altijd even met ons bellen of mailen. In een persoonlijk gesprek kunnen we dan de mogelijkheden verder met u doornemen.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.