De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Crematie Leidschendam

Een crematie in Leidschendam regelen

Het zijn van die trieste momenten die helaas ook bij het leven horen. Er is een naaste overleden, waar veel verdriet bij om de hoek komt kijken. Wellicht is het nu aan u om ervoor te zorgen dat er voor deze persoon een mooie crematie in Leidschendam wordt geregeld. Het is dan goed om hier een uitvaartmaatschappij voor in te schakelen waar mensen werken die graag uw wensen met u doornemen. We hebben hier bij Uitvaart 070 een aantal pakketten voor klaarstaan, die u wel helemaal aan uw eigen wensen en die van de overledene aan kunt passen. Per slot van rekening zijn geen twee mensen hetzelfde…

 

Een crematie regelen in Leidschendam

Voor het regelen van een crematie in Leidschendam kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan 24/7 voor u klaar om u te helpen in deze moeilijke tijd. Uitvaart 070 is een jonge, eigentijdse uitvaartonderneming waar mensen werken die van een persoonlijke aanpak houden. Bij ons heeft u ook altijd te maken met dezelfde contactpersoon. U hoeft dan ook maar een enkele keer uit te leggen wat uw wensen zijn. Uw crematie laten regelen in Leidschendam door ons is een garantie dat u uzelf nergens zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat u alle stress uit handen wordt genomen. U heeft nu eenmaal wel iets anders aan uw hoofd. Op dit moment.

Meer weten over een crematie in Leidschendam?

Uitvaart 070 is een uitvaartonderneming die in Rijswijk is gevestigd. We hebben in de gehele regio al heel wat uitvaarten geregeld. Ook een crematie regelen in Leidschendam behoort tot onze mogelijkheden. We nodigen u dan ook van harte uit om eens bij ons te komen kijken wat er allemaal mogelijk is. Een crematie laten regelen in Leidschendam? We horen graag van u wat uw specifieke wensen zijn. Deze nemen we dan in een persoonlijk gesprek met u door.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.