De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Crematie Den Haag

Een crematie in Den Haag regelen

Is u een naaste ontvallen en is het nu aan u om een crematie te regelen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Uitvaart 070. Wij gaan namelijk direct voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat u straks op uw eigen manier afscheid kunt nemen. Als er net iemand is overleden die u na stond, dan komt er van alles op u af. Laat ons u ondersteunen bij het crematie regelen in Den Haag. Hier moet namelijk met heel veel rekening gehouden worden. Wij zorgen ervoor dat u niet overspoeld wordt door alles wat er bij het regelen van een crematie om de hoek komt kijken.

 

Wilt u een crematie laten regelen in Den Haag?

Indien u woonachtig bent in Den Haag, dan nodigen wij u van harte uit om eens contact op te nemen met Uitvaart 070. Bij ons vindt u namelijk mensen die als geen ander weten wat er bij het regelen van een uitvaart allemaal komt kijken. We houden van de persoonlijke aanpak… We hebben wel meerdere pakketten klaarstaan waar u uit kunt kiezen, maar u heeft daarbij ook de mogelijkheid om hier uw eigen wensen en ideeen bij kenbaar te maken. Per slot van rekening is een crematie iets wat heel persoonlijk is en wellicht had ook de overleden dierbare zijn of haar eigen wensen voor bij de crematie. Deze nemen wij dan weer graag met u door.

Door Uitvaart 070 een crematie laten regelen in Den Haag

We vinden het heel belangrijk om voor u een crematie te regelen waar u een goed gevoel bij krijgt. Een crematie plechtigheid die een mooie manier is om afscheid te nemen van iemand die u lange tijd dierbaar is geweest. Het is dan ook goed om hiervoor contact op te nemen met ons en alle mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. We bieden een crematie aan voor elk budget, zodat iedereen dezelfde mogelijkheid heeft om op een goede manier afscheid te nemen..

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.