De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Crematie Delft

Een crematie regelen in Delft

Is er een naaste van u overleden en heeft deze persoon aangegeven dat hij of zij gecremeerd wil worden? Dan is het aan u om ervoor te zorgen dat deze laatste wens ook wordt gehonoreerd. Bij Uitvaart 070 helpen wij u hier graag bij. Wij zorgen ervoor dat die crematie in Delft helemaal volgens wens wordt geregeld. Neemt u hiervoor gerust eens contact met ons op. We staan altijd klaar om een crematie te regelen in Delft. Wilt u uw crematie laten regelen in Delft, door mensen die hier veel ervaring mee hebben en die altijd garant staan voor een persoonlijke aanpak? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen met al uw vragen.

 

Wilt u een crematie laten regelen in Delft?

Bij Uitvaart 070 vindt u een jonge begrafenisonderneming waar op geheel eigentijdse wijze een crematie wordt geregeld. We gaan graag eens met u om tafel zitten om uw wensen met u door te nemen. We hebben een aantal standaard pakketten voor u klaarstaan, waarbij we voor elk budget wel een optie hebben. Uiteraard zijn deze pakketten helemaal naar uw eigen wensen aan te passen. We vinden het per slot van rekening heel belangrijk dat u echt die uitvaart kunt regelen waar u een goed gevoel bij krijgt. U heeft nu eenmaal maar een keer de kans om goed afscheid te nemen van iemand die u na stond.

Een crematie laten regelen in Delft door Uitvaart 070

We vinden het belangrijk om u de mogelijkheid te geven helemaal zo afscheid te nemen als u zelf wilt. Neem dan ook contact met ons op om alle mogelijkheden eens goed met ons door te nemen. U kunt natuurlijk op onze website al kiezen om de verschillende pakketten te bekijken. U kunt deze dan daarna eens met ons doornemen en hierbij extra wensen met ons doornemen. Bij Uitvaart 070 werken mensen die alles weten van het regelen van een uitvaart op maat.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.