De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Begrafenisonderneming Zoetermeer

De begrafenisonderneming voor Zoetermeer

Bent u op zoek naar een begrafenisonderneming bij Zoetermeer in de buurt? Een onderneming waar mensen werken die als geen ander weten wat er bij een begrafenis of crematie allemaal komt kijken? Dan bent u bij Uitvaart 070 aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Rijswijk, maar we regelen ook graag uw uitvaart in Zoetermeer. Als begrafenisondernemer voor Zoetermeer hebben we veel ervaring met het organiseren van uitvaarten. We gebruiken hierbij een persoonlijke aanpak, aangezien we het belangrijk vinden dat al uw wensen op het gebied van de uitvaart ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

 

Begrafenisondernemingen in Zoetermeer

Uitvaart 070 is een jonge begrafenisonderneming voor Zoetermeer, met een eigentijdse werkwijze. Bij ons heeft u altijd te maken met een enkel contactpersoon, die u door het gehele proces heen leidt. We luisteren altijd naar uw wensen en ideeen en zorgen er op deze manier graag voor dat u de invulling krijgt die helemaal bij uw afscheid past. Wij vinden persoonlijke aandacht en zorg heel belangrijk en willen er op die manier voor zorgen dat u geheel op uw eigen wijze afscheid kunt nemen van die persoon die u zo dierbaar is geweest.

Uw laatste wens komt uit

Heeft u laatste wensen en wilt u die graag alvast laten vastleggen? U kunt dan een afspraak met ons maken om dit met ons door te nemen. U neemt op deze manier uw naasten werk en zorgen uit handen bij het regelen van uw uitvaart. We hebben meerdere pakketten klaarstaan voor zowel crematies als begrafenissen. Zo hebben wij voor elk budget een pakket, waarbij u niet bang hoeft te zijn voor onverwachte kosten. Meer weten? We staan altijd klaar om al uw vragen op dit gebied voor u te beantwoorden.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.