De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Begrafenisonderneming Voorburg

De begrafenisonderneming voor Voorburg

Bent u op zoek naar een begrafenisonderneming voor Voorburg, waar mensen klaarstaan om u op persoonlijke wijze te helpen een uitvaart te organiseren? Als er een naaste van u is overleden, dan wilt u toch graag dat er op een mooie manier van deze persoon afscheid kan worden genomen. Het is dan goed om dit te laten doen door een begrafenisondernemer voor Voorburg die hier ervaring mee heeft. Iemand die al vele uitvaarten heeft geregeld en die hierbij altijd de wensen van de nabestaanden voorop heeft staan. Als begrafenisondernemer voor Voorburg gaan we graag voor u aan de slag.

 

Begrafenisondernemingen in Voorburg en omstreken

We vinden het belangrijk om u de mogelijkheid te bieden een perfecte uitvaart te regelen voor uw naaste. Bij Uitvaart 070 heeft u de keuze uit meerdere verschillende pakketten. We hebben vier verschillende pakketten voor een crematie klaarstaan, drie pakketten voor een begrafenis. Neemt u deze pakketten eens op uw gemak door om te bekijken wat hier allemaal mogelijk bij is. U zult dan zien dat wij pakketten hebben voor elk budget. We vinden het daarbij belangrijk om u te melden dat elk pakket uiteraard helemaal aan uw eigen wensen aangepast kan worden.

Meer weten over onze begrafenisonderneming bij Voorburg?

Indien u meer wilt weten over wat wij u te bieden hebben, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om even contact met ons op te nemen. We geven u via telefoon of mail graag antwoord op uw vragen. U kunt ook altijd een afspraak met ons maken om al uw wensen met ons door te nemen. Bij Uitvaart 070 werken mensen die veel ervaring hebben met het organiseren van uitvaarten. We gaan dan ook graag ook voor u aan de slag.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.