De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Begrafenisonderneming Rijswijk

De begrafenisonderneming voor Rijswijk

Uitvaart 070 is een jonge, eigentijdse begrafenisonderneming in Rijswijk. We hebben mensen in dienst die er graag helemaal voor gaan om een begrafenis of crematie te regelen die helemaal op uw wensen aansluit. We hebben het hier per slot van rekening over een belangrijk moment, waarbij u op gepaste wijze afscheid wil nemen van iemand die u heel dierbaar is geweest. We hebben meerdere pakketten klaarstaan, zodat er voor elk budget bij ons een begrafenis geregeld kan worden. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen en uw vragen aan ons stellen.

 

De begrafenisondernemer voor Rijswijk

Als u begrafenisondernemingen in Rijswijk met elkaar gaat vergelijken, dan is het goed om ook Uitvaart 070 mee te nemen in deze vergelijkingen. Bij Uitvaart 070 staat een goed team voor u klaar, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat u een vaste contactpersoon krijgt. U hoeft zodoende niet steeds aan iemand anders uit te leggen wat u voor uitvaart wilt hebben en wat uw specifieke wensen hierbij zijn. Onze begrafenisonderneming biedt een mooie, gepaste uitvaart voor ieder budget. Op onze website vindt u hier een schat aan informatie over.

Meer weten over begrafenisondernemingen in Rijswijk?

Uitvaart 070 is een begrafenisonderneming in Rijswijk waar mensen werken die graag de tijd voor u nemen. Mensen die veel ervaring hebben met het regelen van een uitvaart en die graag eens met u om tafel gaan om uw wensen met u door te nemen. We raden u dan ook aan om gewoon even contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Een uitvaart is een belangrijk moment, waarmee u op een goede manier een droevige periode kunt afsluiten. Wij willen u er bij helpen om dit op de best mogelijke manier te doen.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.