De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Begrafenisonderneming Leidschendam

De begrafenisonderneming voor Leidschendam

Bent u op zoek naar een begrafenisonderneming in Leidschendam, waarbij u er op kunt rekenen dat uw uitvaart helemaal volgens uw eigen wensen wordt geregeld? Of is er een naaste overleden en wilt u graag op gepaste manier afscheid nemen? Bij Uitvaart 070 bent u aan het juiste adres voor een uitvaartmaatschappij die voor u klaarstaat. Als begrafenisondernemer voor Leidschendam en omstreken hebben we veel ervaring met het organiseren van uitvaarten op maat. Het zijn moeilijke tijden als er een naaste is overleden, dan wilt u er toch ook voor zorgen dat u zorgeloos een mooie begrafenis kunt meemaken?

 

Begrafenisondernemingen bij Leidschendam in de buurt

Als u meer wilt weten over begrafenisondernemingen bij Leidschendam in de buurt, dan kunt u hier veel informatie over vinden op het Internet. Bij Uitvaart 070 heeft u dan te maken met een jonge, eigentijdse onderneming die persoonlijke aandacht heel belangrijk vindt. Bij ons heeft u altijd te maken met een vast contactpersoon, zodat u niet steeds andere mensen uit moet leggen wat u graag wil bij de uitvaart. Wij willen er graag voor zorgen dat u op gepaste wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare.

Meer weten over onze begrafenisondernemer voor Leidschendam?

Bij Uitvaart 070 bent u altijd aan het juiste adres voor een uitvaart die helemaal op uw wensen is afgestemd. We hebben meerdere standaardpakketten klaarstaan, in meerdere verschillende budgetten. We vinden het belangrijk dat u deze pakketten dan zelf nog eens helemaal kunt personaliseren, zodat u precies op die manier afscheid kunt nemen die u wilt. Indien u meer wilt weten over onze begrafenisonderneming voor Leidschendam en omstreken, schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen. We nemen graag uw vragen en wensen met u door.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.