De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Begrafenisonderneming Den Haag

De begrafenisonderneming voor Den Haag

Is er een naaste overleden en wil u op een passende manier afscheid nemen van deze persoon? Of voelt u zelf het einde naderen en wilt u alvast uw wensen voor uw begrafenis doornemen met een begrafenisonderneming in Den Haag? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact op te nemen met Uitvaart 070. Bij ons vindt u veel kennis en ervaring op het gebied van het regelen van uitvaarten. We hebben een begrafenis of crematie in meerdere verschillende uitvoeringen. Neemt u dan ook vooral even een kijkje op onze website om te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is. Uiteraard kunt u hier ook uw eigen wensen bij kenbaar maken.

 

De begrafenisondernemer voor Den Haag

Uitvaart 070 is een jonge begrafenisonderneming voor Den Haag en omstreken. Toch hebben wij al heel wat ervaring met het regelen van uitvaarten. Bij ons heeft u altijd te maken met een vast contactpersoon, die u helemaal helpt met het organiseren van een uitvaart die helemaal op uw wensen aansluit. Wij vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk, net als zorg voor de nabestaanden. Het is per slot van rekening een droevige tijd en het is belangrijk dat u hier toch zo goed mogelijk door kunt komen. Wij zorgen ervoor dat u op gepaste manier afscheid kunt nemen van uw overleden naaste.

Meer weten over begrafenisondernemingen in Den Haag?

Als u begrafenisondernemingen in Den Haag en omstreken met elkaar aan het vergelijken bent, dan raden wij u aan om ook eens bij onze mogelijkheden te komen kijken. U heeft bij ons de keuze uit meerdere verschillende pakketten. Zo kunt u kiezen uit drie verschillende soorten begrafenissen, alsmede vier verschillende soorten crematies. Meer weten hierover? Neem dan gewoon even contact met ons op. We gaan graag even met u om tafel zitten om al uw wensen op dit gebied met u door te nemen.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.