De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Begrafenisonderneming Delft

De begrafenisonderneming voor Delft en omstreken

Bent u op zoek naar een begrafenisonderneming die voor u of uw overleden naaste een begrafenis in Delft kan regelen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Uitvaart 070. Bij ons vindt u namelijk de mensen die er klaar voor staan om samen met u al uw wensen door te nemen. Een begrafenis is een bijzonder moment, u wilt er dan toch voor zorgen dat het een mooie manier is om afscheid te nemen. Een persoonlijke happening, waar mensen kunnen nadenken over de persoon die is overleden en mooie herinneringen aan deze persoon kunnen ophalen.

 

De begrafenisondernemer voor Delft

Het is belangrijk om bij het regelen van een begrafenis een begrafenisondernemer in Delft in dienst te nemen die verstand van zaken heeft. Maar vooral ook iemand die niet alleen maar weet hoe het werkt bij een begrafenis, maar die ook persoonlijk met u en uw wensen omgaat. Vandaar ook dat wij u aanraden om gewoon eens op onze website te kijken om te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen en uw wensen met ons doornemen. Er is veel mogelijk bij een begrafenis, we hebben hiervoor een aantal pakketten klaarstaan.

Begrafenisondernemingen in Delft

Bent u begrafenisondernemingen in Delft aan het vergelijken met elkaar? Dan nodigen wij u van harte uit om ook eens bij ons te komen kijken. Bij ons vindt u een aantal verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen. We hebben vier pakketten op het gebied van crematies voor u klaarstaan, alsmede drie pakketten voor begrafenissen. We hebben voor elk budget wel een pakket klaarstaan. Willen we daarbij nog even vermelden dat elk pakket helemaal naar wens is aan te passen. Meer weten over onze begrafenisondernemer in Delft? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.