De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Begrafenis Zoetermeer

Een begrafenis laten regelen in Zoetermeer

U bent woonachtig in Zoetermeer, of een van de omliggende plaatsen, en heeft net een naaste verloren? Indien u dan de persoon bent die verantwoordelijk is voor het regelen van de uitvaart, dan nodigen wij u van harte uit om eens contact op te nemen met Uitvaart 070. Wij zijn de uitvaartorganisatie in uw regio, die al uw wensen uit doet komen. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen en al uw vragen aan ons stellen. We hebben meerdere verschillende pakketten, waarbij er voor elk budget wel een mooie uitvaart te vinden is.

 

Wilt u een begrafenis laten regelen in Zoetermeer?

Een begrafenis regelen in Zoetermeer laat u heel eenvoudig regelen door Uitvaart 070. Bij ons bedrijf staan mensen voor u klaar die veel ervaring hebben met het regelen van een uitvaart zoals uw overleden naaste deze gewenst zou hebben. Wij regelen een begrafenis in Zoetermeer waarmee u op een perfect geschikte manier afscheid kunt nemen. Bij ons vindt u complete ontzorging. In totaal hebben wij 4 verschillende pakketten voor crematies, 3 verschillende pakketten voor begrafenissen. Uiteraard zijn deze pakketten geheel op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Door ons een begrafenis laten regelen in Zoetermeer

Een begrafenis in Zoetermeer is iets wat wij graag voor u regelen. We staan klaar om u te helpen met het organiseren van de uitvaart die helemaal is afgestemd op de wensen van uw overleden naaste. Een begrafenis regelen in Zoetermeer die mooie herinneringen aan uw naaste oproept is iets waar wij in zijn gespecialiseerd. We nemen u daarbij alles uit handen. Per slot van rekening heeft u momenteel al genoeg aan uw hoofd. Wilt u hier meer over weten? U mag altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We zijn 24/7 bereikbaar voor het regelen van een uitvaart.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.