De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Begrafenis Voorburg

Een begrafenis laten regelen in Voorburg

Indien u een begrafenis wilt laten regelen in Voorburg, raden wij u van harte aan om hier eens contact over op te nemen met Uitvaart 070. We hebben namelijk de kennis in huis die nodig is om een uitvaart precies zo te laten verlopen als u maar wilt. We zorgen ervoor dat uw wensen tot op de letter worden gevolgd. Een uitvaart is toch een belangrijk moment, waarop mensen graag op een goede manier afscheid willen nemen van iemand die hen dierbaar is geweest. Het is dan goed om daar een uitvaartmaatschappij voor in te schakelen waar mensen werken die alles op alles om al uw wensen uit te laten komen.

 

Een begrafenis regelen in Voorburg

Uitvaart 070 heeft veel ervaring met het regelen van uitvaarten in uw regio. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We nemen dan graag uw wensen met u door en bekijken dan binnen welke van onze pakketten deze wensen precies passen. We raden u daarbij aan om van tevoren ook eens op onze website te kijken om te zien wat voor pakketten wij allemaal in de aanbieding hebben. We kunnen een begrafenis regelen in Voorburg voor elk budget. Neem dan ook contact met ons op voor die begrafenis in Voorburg waarbij u er op kunt rekenen dat deze helemaal naar wens is.

Wilt u een begrafenis laten regelen in Voorburg?

We vinden het belangrijk om uw wensen zoveel mogelijk uit te laten komen als u wilt dat wij een begrafenis voor u regelen. Bij Uitvaart 070 werken mensen die een persoonlijke aanpak heel belangrijk vinden. Bij ons heeft u dan ook tijdens het hele proces te maken met dezelfde persoon. Wij staan klaar om u een volledige ontzorging te bieden. U heeft per slot van rekening al meer dan genoeg aan uw hoofd als er u een naaste is ontvallen.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.