De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Begrafenis Rijswijk

Een begrafenis in Rijswijk laten regelen

Is er een naaste van u overleden en bent u nu op zoek naar een uitvaartmaatschappij die voor u een uitvaart kan regelen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Uitvaart 070. Bij ons vindt u mensen die klaarstaan voor u en die er graag voor zorgen dat al uw wensen op het gebied van de uitvaart voor u en uw naaste zo goed mogelijk worden geregeld. Wij kunnen een begrafenis regelen in Rijswijk. We vinden het daarbij heel belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om deze geheel naar wens aan te kleden. U vindt hierover op onze website een schat aan informatie. U kunt hier natuurlijk ook even contact over opnemen met ons.

 

Een begrafenis in Rijswijk naar wens

Wilt u een begrafenis laten regelen in Rijswijk door mensen die hier veel ervaring mee hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een uitvaart regelen voor elk gewenst budget. Bij ons heeft u te maken met een vast contactpersoon, die u meeneemt tijdens het gehele proces dat bij een uitvaart komt kijken. Wij zijn een jonge, eigentijdse uitvaartorganisatie die nu alweer een jaar of 15 actief is op het gebied van een begrafenis in Rijswijk en omstreken. Bij ons krijgt u de aandacht die u wenst, zodat u afscheid kunt nemen van uw naaste op de manier die u wenst.

Een begrafenis laten regelen in Rijswijk

Wilt u uw laatste wens laten vastleggen? Indien u dit doet, neemt u uw naasten een hoop zorgen uit handen en bent u er zeker van uw uitvaart precies zo wordt georganiseerd als u maar wilt. Maak gewoon even een afspraak met ons om al uw wensen met ons door te nemen. We hebben meerdere pakketten voor u klaarstaan, zowel op het gebied van begrafenis als crematie. Daarbij weet u altijd al van tevoren wat een uitvaart precies gaat kosten. Geen vervelende verrassingen achteraf. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op over die begrafenis in Rijswijk.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.