De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Begrafenis Leidschendam

Een begrafenis regelen in Leidschendam

Is er een naaste van u overleden en had deze een begrafenis in Leidschendam als laatste wens? Neem dan contact op met Uitvaart 070. Wij staan klaar om de uitvaart te verzorgen die bij de overledene past. Een waardige begrafenis in Leidschendam die helemaal van het begin tot het einde voor u wordt geregeld. Er komt per slot van rekening al meer dan genoeg op u af als uw naaste is overleden en u heeft wel iets anders aan uw hoofd dan alles te moeten regelen. Wij hebben veel ervaring met een begrafenis regelen in Leidschendam en gaan graag ook met uw wensen aan de slag.

 

Wilt u een begrafenis laten regelen in Leidschendam?

We vinden het belangrijk om voor u een begrafenis te regelen die helemaal op de wensen van u en de overledene aansluit. U wilt per slot van rekening toch afscheid kunnen nemen op een wijze die het beste bij u past. We ondersteunen u graag bij het invullen van de uitvaart en zorgen er voor dat u helemaal op de hoogte bent van alles wat mogelijk is bij een uitvaart. Een begrafenis in Leidschendam behoort altijd tot de mogelijkheden. We hebben hier meerdere pakketten voor klaarstaan, waar we op onze website meer informatie over klaar hebben staan.

Laat ons de begrafenis regelen in Leidschendam

Bij Uitvaart 070 heeft u te maken met mensen die alles weten van het organiseren van een uitvaart op maat. We hebben diverse pakketten klaarstaan, waar we u graag meer over vertellen. Neem dan ook contact met ons op als u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is. We gaan graag eens met u om tafel om al uw wensen met u door te nemen. Neem vooral ook even een kijkje op onze website om te zien wat voor mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.