De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Begrafenis Den Haag

Een begrafenis laten regelen in Den Haag

Wilt u een begrafenis laten regelen in Den Haag? Hier komt heel wat bij kijken. Er moet gekeken worden naar de wensen die de overledene had, maar ook naar de wensen die u zelf als nabestaanden heeft. Het is niet makkelijk om hier goed een overzicht bij te krijgen. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart en dat is misschien niet iets waar uw hoofd helemaal naar staat als u net afscheid hebt genomen van iemand die u dierbaar is. Het is dan goed om eens contact op te nemen met een uitvaartmaatschappij waar mensen werken die hier ervaring mee hebben en die er alles aan doen om een begrafenis te regelen in Den Haag die helemaal op uw wensen aansluit.

 

Een perfecte begrafenis in Den Haag

Een begrafenis is een belangrijk moment. Per slot van rekening is het zo dat u toch op een goede manier afscheid wil nemen van iemand die u dierbaar is geweest. We raden u dan ook aan om contact op te nemen met Uitvaart 070 als u een begrafenis in Den Haag geregeld wilt hebben. Wij hebben veel ervaring met begrafenissen en hebben hier een aantal verschillende pakketten voor klaarstaan. Dit zijn pakketten voor elk budget. Ook met een klein budget krijgt u bij ons een mooie begrafenis. Uiteraard is elk pakket wat wij aan te bieden hebben geheel op uw eigen wensen af te stemmen.

Meer weten over een begrafenis in Den Haag?

Met Uitvaart 070 kunt u er op rekenen dat u een begrafenis in Den Haag krijgt die helemaal op uw wensen is afgestemd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen met een begrafenis regelen in Den Haag. We vinden het daarbij belangrijk om goed te weten wat u voor ogen heeft bij de begrafenis en hoe u graag wilt dat deze geregeld wordt. Een begrafenis in Den Haag laten regelen? Bij Uitvaart 070 staan ervaren mensen voor u klaar.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.