De uitvaartspecialist voor elk budget in Den Haag

Kiest u voor Uitvaart 070 dan bent u verzekerd van een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Begrafenis Delft

Wilt u een begrafenis regelen in Delft?

Is u een naaste ontvallen in Delft? Dan zijn er droevige momenten voor u aangebroken. Maar terwijl u waarschijnlijk in de rouw zult geraken, moet er toch heel wat geregeld worden. We hebben het dan natuurlijk over een begrafenis of crematie, waar heel wat bij komt kijken. Voor een begrafenis in Delft neemt u eenvoudig even contact op Uitvaart 070. We hebben mensen voor u klaarstaan die gelijk voor u aan de slag gaan. Mensen die als geen ander weten wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een uitvaart en die er graag voor zorgen dat u hier een mooie, dierbare herinnering aan over gaat houden.

 

Een begrafenis laten regelen in Delft

Een begrafenis regelen in Delft kunt u met een gerust hart aan Uitvaart 070 overlaten. We hebben hier veel ervaring mee en hebben in uw regio al heel wat mooie uitvaarten regelen. Hierbij gaan we altijd kijken wat de wensen zijn van de overledene en de nabestaanden. U wilt een begrafenis laten regelen in Delft? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons. Samen met u bekijken we dan welke pakketten wij voor u klaar hebben staan. Wij kunnen een uitvaart regelen voor elk budget. We hebben drie verschillende pakketten op het gebied van begrafenissen, daarnaast ook nog eens vier verschillende pakketten voor crematies.

Een begrafenis in Delft op maat

Bij Uitvaart 070 staan we 24/7 voor u klaar. We snappen heel goed dat het belangrijk voor u is om een luisterend oor te hebben en om iemand in uw hoek te hebben staan die graag eens met u gaat bekijken wat uw wensen zijn. Per slot van rekening is een uitvaart een bijzonder moment. Het is een droevige gebeurtenis, maar wel een die het u mogelijk maakt op een goede manier afscheid te nemen van iemand die u heel dierbaar is geweest. Een begrafenis laten regelen in Delft door Uitvaart 070? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons zodat wij al uw vragen op dit gebied kunnen beantwoorden.

Lees meer

Gratis uw laatste wens vastleggen? Maak een afspraak en bespreek dit met ons. Neem uw naasten zorg uit handen bij het organiseren van een uitvaart.

Persoonlijk

Compleet

Uitvaartpakketten

Wij bieden u volledige ontzorging bij een crematie plechtigheid

Kiest u voor Uitvaart 070 om de crematie plechtigheid te laten uitvoeren, dan nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van crematie bieden wij u 4 complete pakketen.

Bij een begrafenis bieden wij u de volgende 3 pakketen aan.

Crematie Basis

€ 1.999

Totaal
Crematie Compact

€ 3.995

Totaal
Crematie Excellent

€ 4.950

Totaal
Crematie Premium

€ 6.250

Totaal
Begrafenis Compact

€ 4.475

Totaal
Begrafenis Excellent

€ 5.250

Totaal
Begrafenis premium

€ 6.750

Totaal

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u direct bij te staan met hulp.

Telefoon 
070-2212734

Email
info@uitvaart070.nl

Kantoor & bezoekadres:
Haagweg 149, 2281 AH Rijswijk

Whatsapp:

Locaties uitvaartcentra en crematoria in regio Den Haag

Met de volgende locaties werken wij samen.